Despre noi

Experienced, Trusted, Dedicated Company

Cine suntem

Experţi în securitatea reţelelor de calculatoare

Securitatea rețelelor de calculatoare este în acest moment cea mai importantă parte a domeniului rețelelor de calculatoare, implică protocoale, tehnologii, sisteme, instrumente și tehnici pentru a securiza și opri atacurile asupra staţiilor Dvoastră. Atacurile cibernetice au crescut considerabil în ultimii ani, iar conform rapoartelor Europol, infracțiunile comise în spațiul cibernetic provoacă pagube anual de peste 1 trilion de dolari.

Noua firma infiintata in 2020 dedicat pentru securitate datelor

Dupa 13 de ani in activitatea de servicii IT, am decis sa ne concentram pe cybersecurity – acesta devenind o activitate importanta, luand in considerare ritmul de crestere a criminalitatii cibernetice. 

Securitatea datelor și securitatea cibernetica sunt foarte importante pentru orice organizație care colectează, stochează sau procesează date. Acestea sunt esențiale pentru a proteja datele de accesul neautorizat sau de pierdere, precum și pentru a preveni atacurile cibernetice sau alte amenințări la securitate.

Securitatea datelor este importantă pentru a proteja informațiile personale și pentru a respecta regulamentele și standardele privind protecția datelor. Organizațiile sunt obligate să respecte reguli privind protecția datelor precum GDPR și HIPAA, iar nerespectarea acestor reguli poate duce la sancțiuni și daune reputaționale.

Securitatea cibernetica este importantă pentru a proteja sistemele informatice și rețelele organizației de atacurile cibernetice și pentru a preveni accesul neautorizat sau pierderea de date. Atacurile cibernetice pot avea consecințe serioase, cum ar fi pierderea de date sau de proprietate intelectuală, sau chiar răspunderea legală.

În general, securitatea datelor și securitatea cibernetica sunt esențiale pentru a asigura funcționarea optimă și protejarea reputației organizației, și pentru a proteja interesele clienților și ale angajaților. Este important ca organizațiile să investească în măsuri de securitate și să implementeze proceduri adecvate pentru a se proteja împotriva amenințărilor la securitate.

History
Experienta echipei de:

14 ani

Adresa:

Târgu Mureş
Str. Tusnad 1/8

Scroll to top