Solutii

Solutii software si hardware profesionale

Cu ce ne ocupăm

Firma noastră se ocupă de mentenanță IT, cybersecurity și oferă servicii complete de protecție a informațiilor pentru companii din diferite industrii. Ne propunem să ajutăm clienții nostrii să se protejeze de amenințările cibernetice, precum și să răspundă rapid și eficient în cazul unui incident de securitate.

 

Printre serviciile oferite de firma noastră se numără evaluarea riscurilor, implementarea de soluții de securitate, monitorizarea continuă și raportarea incidentelor. Oferim, de asemenea, servicii de formare pentru angajați și consultanță pentru a ajuta organizațiile să înțeleagă și să gestioneze mai bine riscurile cibernetice.

Firma noastră se concentrează pe protecția datelor, integritatea și disponibilitatea acestora, precum și pe protecția sistemelor și a rețelelor. Avem o echipă de experți în cybersecurity cu experiență în domeniu și își actualizează constant cunoștințele pentru a fi la curent cu cele mai noi amenințări cibernetice și metode de apărare.

Clienții firmei noastre pot beneficia de un pachet complet de servicii de securitate cibernetică, care le oferă încrederea că informațiile lor sunt în siguranță. Ei se pot concentra pe afacerile lor, știind că firma noastră se ocupă de protejarea lor împotriva amenințărilor cibernetice.

01

Disponibilitatea

Disponibilitatea datelor se referă la accesibilitatea și funcționarea continuă a informațiilor sau a sistemelor de informații. Aceasta include asigurarea ca datele sunt disponibile atunci când sunt necesare pentru utilizatorii autorizați, indiferent de locație sau de momentul în care sunt solicitate.

Aceasta poate include masuri precum:

  • Utilizarea sistemelor de backup și recuperare a datelor pentru a asigura accesul la datele pierdute sau corupte
  • Utilizarea sistemelor de replicare a datelor pentru a asigura disponibilitatea datelor în cazul unor probleme cu un server sau o altă componentă a sistemului
  • Utilizarea sistemelor de clustering pentru a asigura disponibilitatea datelor în cazul unor probleme cu un server sau o altă componentă a sistemului

Disponibilitatea datelor este esențială pentru funcționarea continuă a afacerilor și pentru asigurarea accesului utilizatorilor la informațiile necesare pentru a-și îndeplini sarcinile.

02

Confidențialitatea

Confidentialitatea datelor se referă la protejarea informațiilor personale sau sensibile de accesul neautorizat sau de distribuirea neintenționată. Acest lucru poate include masuri de securitate fizice, tehnice și administrative pentru a preveni accesul neautorizat la date, precum și reguli privind utilizarea și distribuirea acestor date de către indivizi sau organizații autorizate. Confidentialitatea datelor este importantă pentru a proteja drepturile individului și pentru a preveni abuzul sau folosirea necorespunzătoare a informațiilor personale.

03

Integritatea

Integritatea datelor se referă la precizia și completețea informațiilor sau a sistemelor de informații. Aceasta include asigurarea că datele nu sunt modificate sau distruse accidental sau intenționat, fără autorizația adecvată.

Aceasta poate include masuri precum:

  • Utilizarea mecanismelor de control al accesului pentru a limita posibilitatea de modificare a datelor la utilizatorii autorizați
  • Utilizarea criptării pentru a proteja datele împotriva accesului neautorizat
  • Utilizarea mecanismelor de verificare a integrității, cum ar fi semnătura digitală, pentru a detecta orice modificări neautorizate la date
  • Utilizarea mecanismelor de audit pentru a monitoriza și răspunde la orice încercări de modificare neautorizată a datelor

Integritatea datelor este importantă pentru a asigura precizia și fiabilitatea informațiilor și pentru a preveni orice erori sau distorsiuni care ar putea afecta luarea deciziilor sau funcționarea afacerilor.

Managed IT
Compliance
Pen Testing
Threat Detect
Data Recovery
Risk Assessment
Cloud Computing
Digital Security
Scroll to top